Lars Åke Elfvelin

Lars Åke Elfvelin är född 1951 i Göteborg. I början på 1980-talet flyttade han till en villa i Hällsvik, Torslanda, och idag bor han i Amhult tillsammans med sin fru. Lars Åke är utbildad ekonom och efter ett yrkesliv med ledande befattningar inom fordonsindustrin är han numera pensionär. Idrottsintresset där stort och efter många år med fotboll blev det golf, gärna i kombination med resor. Han har haft flera uppdrag i Torslanda Golfklubb.

Romandebuten sker med Farlig Kunskap. Det är den första, fristående, delen i en serie om Torslandamorden. När den här boken släpps är han mitt inne i uppföljaren som beräknas släppas hösten 2024.

När han startade ambitionen att skriva en bok för att fylla ut tiden som pensionär, med förhoppning att den skulle vara läsvärd. Efter reaktionerna av dom som läst hittills är numera ambitionen att kunna bli en etablerad deckarförfattare.

Några av läsarnas kommentarer:

”Fan ta dig, jag behöver lägga mig och sova, men bara ett kapitel till…”

”Tack för en riktig bladvändare.”

”Jag älskar mord, spänning och sex. När kommer nästa?”

”Tack för en lättläst och spännande historia som grep tag i mig. Jag var tvungen att få veta upplösningen innan jag kunde lägga ifrån mig boken. Köp den!!!”